Bakkerij

Door slimme software en het meedenken van onze maatwerkspecialisten is een Unitouch kassa inzetbaar voor elk denkbaar afrekenpunt, ook voor uw Bakkerij.
We hebben een oplossing voor afrekenen, het verwerken van klant- en winkel bestellingen maar ook het maken van productielijsten. Hieronder ziet u enkele voorbeelden.

Bakkerij Jac Smit

Bakkerij Jac Smit

Bakkerij De Jong  Sint Willebrord

Bakkerij De Jong

Bakkerij de Kok Arnemuiden

Bakkerij de Kok

Jo's Ontbijt

Jo's Ontbijt

Unitouch Bakery

De Unitouch Bakery kassa heeft vele voordelen.
Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig beginnen met afrekenen op een van de Unitouch modellen met eventueel een gekoppelde CCV betaalautomaat. U kunt zelf de indeling bepalen waar elke productsoort zoals kleinbrood, banket enzv. komt te staan. Ook het koppelen van een kleine weegschaal behoort tot de mogelijkheden, zodat u bijvoorbeeld chocolade met een gekoppelde kiloprijs kunt afwegen. Wilt u ook bestellingen ingeven van klanten? geen probleem, alle bestellingen kunnen in een paar klikken op de kassa worden ingegeven. Uw klant krijgt een afhaal bewijs met een unieke code. Bij het afhalen kunt u deze bestelcode ingeven en u ziet de volledige bestelling op het kassascherm.

Elke ochtend zijn alle klantbonnen van bestellingen die vandaag zullen worden afgehaald met een klik op de kassa af te drukken, zo kunt u de bestellingen al klaarleggen.

Met Unitouch Backoffice Bakery kunt u de mogelijkheden van uw Unitouch kassa enorm uitbreiden.
De Software zal aansturen op zoveel mogelijk verkoop, meer productie door slimme analyse van dezelfde dagen de afgelopen weken. Hierin wordt meegeteld wat eventueel over was die dagen, de software stopt dan met de suggestie meer te produceren op deze dag.

Unitouch Bakery:

  • Meer verkoop door minder "nee" verkoop
  • Productielijsten per afdeling
  • Facturatie
  • Winkelbestellingen
  • Vaste bestellingen
  • Ingredienten