Btw-conversie

Op 1 januari 2019 moet uw kassa rekenen met het nieuwe btw "laag" tarief van 9%. Om u van dienst te zijn hebben we voor de meest verkochte modellen een eenvoudig stappenplan gemaakt zodat u in veel gevallen zonder kosten eenvoudig zelf het nieuwe btw-tarief kunt instellen op uw kassa. Heeft u een Unitouch kassasysteem zonder servicecontract, dan zijn er mogelijk kosten verbonden aan de conversie.

Zoek hieronder op het juiste model van uw kassa:

Unitouch

Heeft u een Unitouch kassasysteem?

Wanneer u een serviceabonnement heeft en een werkende vpn-verbinding of backoffice-cloud, dan is uw kassa waarschijnlijk al gratis door ons voorbereid.

 

Voor kassa's zonder serviceabonnement zullen we € 35,00 excl. btw in rekening brengen wanneer u de instructies downloadt.

 

Hoe weet ik of mijn kassasysteem al is aangepast?
Zorg dat u op de kassa bent ingelogd als manager, druk op de Manager-toets, ga naar Service, als daar een knop staat "BTW 6% --> 9%" dan is uw kassa voorbereid.


Download hieronder het stappenplan "Unitouch Voorbereid"  om te kunnen zien welke stappen u zelf  vanaf 1 januari op de kassa kunt doen.

 

Wat moet ik doen als mijn kassa niet is voorbereid?
Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur, zodat wij uw kassa ook kunnen voorbereiden.

Wij zullen voor 1 januari vele honderden Unitouch kassasystemen gaan voorbereiden.


Indien wij geen verbinding kunnen maken met uw kassasysteem, zal dit eerst in orde moeten worden gemaakt, mogelijk zijn hier kosten aan verbonden.

 

Indien er met uw kassasysteem geen verbinding is via internet raden wij u aan om spoedig met uw kassa naar ons te komen. Wij zullen de eerste week van januari in ieder geval niet bij u langs kunnen komen.

 

Het is dus erg belangrijk dat de (vpn-)verbinding naar uw kassasysteem goed werkt!

Towa

Blijft uw betaalautomaat altijd werken?

Het is mogelijk dat het certificaat van uw huidige automaat binnenkort verloopt.

Lees meer
Icoon telefoon

Meer weten over de btw-conversie? Neem vrijblijvend contact op voor advies!

Contact