Kassa met keurmerk biedt zekerheid

De Belastingdienst en andere betrokken (markt)partijen hechten bij hun toezicht waarde aan het keurmerk. Maar dat is niet het enige argument om een kassa met een keurmerk te kopen. Een kassa met een keurmerk biedt u als ondernemer zekerheid op alle gebieden die belangrijk zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie. Het gebruik ervan levert direct tastbare financiële voordelen op en u kunt erop vertrouwen dat de zaken die écht belangrijk zijn voor een ondernemer goed geregeld zijn.

 

Een Keurmerkkassa zorgt ervoor dat u werkt met gegevens die u kunt vertrouwen. Uw kassasysteem verbindt de processen aan de voor- en achterkant van uw onderneming. Inkoop, voorraadbeheer, logistiek en verkoop komen daar samen. Daardoor hebt u een beter inzicht in uw bedrijf en bedrijfsvoering en kunt u beslissingen beter onderbouwen. U merkt eventuele afwijkingen of onregelmatigheden, bijvoorbeeld door fraude, sneller op. Maar uw systeem zorgt ook dat u voldoet aan de wettelijk vastgestelde bewaarplicht van 7 jaar. Dit alles biedt zekerheid aan u als ondernemer maar ook aan uw personeel.

 

Daarnaast kunt u sneller en makkelijker samenwerken met uw boekhouder of accountant omdat de cijfers actueler en preciezer zijn. U hoeft zich minder zorgen te maken over eventuele controles door de Belastingdienst, omdat zij erop kunnen vertrouwen dat een onderneming met een Keurmerkkassa aan bepaalde regels voldoet en zij deze onderneming dus gemakkelijker, beter en sneller kunnen controleren.

Waarom zou u als ondernemer niet nu al gaan profiteren van de voordelen? Een Keurmerkkassa is namelijk niet duurder dan een systeem zonder keurmerk.

Ga naar kassa's
Icoon telefoon

Een betrouwbare kassa voor uw winkel of restaurant? Ga dan voor een Keurmerkkassa! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Contact